De quin equip sou?

miércoles, 29 de febrero de 2012

Selecció espanyola en apurs

En l'ultim partit abans de l'Eurocopa, en el qual ens enfrentem a la selecció de Venezuela hi han hagut alguns canvis en la plantilla de la nostra seleccio nacional. A causa d'algunes lesions o que no estan en la seva millor forma alguns que eren indiscutibles en la seleccio s'han quedat fora. El cas que no es pot debatir es el de David Villa, ja que te una greu lesió i es perdra una gran part de la temporada. Un altre que ya es venia discutin fa temps es el de Fernando Torres, alguns ja deien que no estava en un nivell de forma adecuat per anar amb la selecció, igual que en el seu nou club el Chelsea desde que està amb aquest club que no rendeix com abans perquè només porta 2 gols en mitja temporada que porta allà..
I el jugador del barcelona Pedro Rodriguez, que a causa de haver patit varies lesions i no tenir molta continuïtat tampoc ha estat convocat.
Però això vol dir que ara altres davanters tenen la oportunitat de demostrar que estan a la seva altura o la superan com Fernando Llorente i Roberto Soldado.


No hay comentarios:

Publicar un comentario